Mindfulness training

Mindfulnes

 

Informatie:

Onlangs is er weer een basistraining afgesloten met een bijeenkomst in de heerlijke natuur van de Paasberg. Wat was het een goede oefening om mindful te blijven lopen, terwijl de muggen ons belaagden!!

De vervolgtraining kent komend seizoen elke eerste dinsdag van de maand een bijeenkomst. In de maanden juli en augustus zijn er geen bijeenkomsten i.v.m. de vakantie. Op 6 september is de eerstvolgende bijeenkomst.

Wil je in september/oktober graag meedoen aan de basistraining ( 8 weken) of aan de vervolgtraining ( eens per maand) en wil je daarover informatie?  Bel of mail me dan en dan kunnen we een kennismakingsgesprek plannen waarin we elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bepalen of dit voor jou de training op maat is.

Mindfulness  blog:

Mindfulness is de rode draad in mijn werk en ik beschouw het als ‘goud’ op mijn pad.  Mindfulness is het waarnemen van je ervaringen zonder oordeel. Compassie is het omarmen van je waarneming. Ik ben zo blij met dat ik mijn kritische stem, mijn ego nu veel vaker en eerder kan benaderen met zachtheid en vriendelijkheid.  Daardoor ben ik dan veel vlotter weer terug in mijn kracht en bij mezelf. Bij de liefdevolle kant in mij.  Dat scheelt een hoop narigheid en pijn. Vooral in mijn hoofd.  Het heeft mijn respect naar mezelf en naar anderen verdiept en vergroot. Ben echt heel dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen en dat ik het mag doorgeven. Ik geef sinds 2016 mindfulness trainingen en ik doe het graag!! Het is prachtig om steeds weer mensen in groepen zich bewuster zien te worden.  Die vanuit dat bewustzijn positieve keuzes maken. Gelukkig hoor je veel over mindfulness en steeds meer mensen ervaren de helende werking ervan.  De aandacht ervoor is enorm gegroeid.  Je zult mij daar niet kritisch over horen spreken. Hoe meer mensen mindfuller worden, hoe beter.  Hoe meer liefdevolle vriendelijkheid, hoe mooier. Ik ben fan:)  Ik wens je een fijne, mindful zomer!

Warme groet, Clara

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>