HSP Leergang

HSP-leergang.

De Spiegelsteen heeft een nieuwe, kwalitatief hoogwaardige leergang ontwikkeld voor hooggevoelige volwassenen, ouders, leerkrachten en hulpverleners.  Deze leergang is voor jou als je verantwoordelijkheid wil leren nemen voor je hooggevoeligheid om gezond en gelukkig te leven.

In deze leergang stel je een persoonlijk doel op waaraan je vervolgens gaat werken gedurende de leergang.  Naast de bijeenkomsten met de groep krijg je ook twee individuele coachingssessies van 1,5 uur. Zodat de leergang nog meer ‘op maat’ voor je wordt. De leergang biedt informatie, begeleiding en praktische tools om je daadkracht en verantwoordelijkheid te mobiliseren.  De leergang kent 8 bijeenkomsten van een dagdeel waarin we met de volgende onderwerpen/leerdoelen aan de slag gaan.

1. Kenmerken hooggevoeligheid en de zin en onzin van testen.

2. Persoonlijk doel bepalen en je eigen ruimte innemen.

3. Binnen en buitenwereld, balans creëren.

4. Gewaarworden van je denken als belangrijkste tool.

5. Stress, overprikkeling en hulpbronnen aanboren.

6. Relaties, werk en hooggevoeligheid.

7. Hooggevoelige kinderen.

8. Hooggevoelige kinderen begrijpen en begeleiden/opvoeden.

Deze leergang start in oktober 2018 en duurt tot en met mei 2019. (zaterdag 9:00 uur -12:00 uur) 7 okt, 3 nov, 1 dec, 12 jan, 9 febr, 9 mrt, 13 april, 11 mei) . Eens in de maand is er een bijeenkomst, waardoor je in de tussenliggende tijd aan de slag kunt met de opdrachten en met de kennis en inzichten uit de bijeenkomsten. In die tijd word je online begeleid. Veranderen kost tijd en inspanning, zeker voor hooggevoeligen. Doordat de leergang van oktober tot en met mei loopt krijg je voldoende tijd en ruimte om kennis, inzichten en acties te doorleven en te integreren in je leven.

Uw trainer in deze leergang is Clara Welhuis-Wiefferink , coach, counsellor, trainer en voormalig leerkracht. De gasttrainers zijn Eva Welhuis, maatschappelijk werker en HSP-begeleider en Nicole Deuzeman, kindercoach en leerkracht. Uw investering voor deze HSP-leergang bedraag 11oo €. Dit is inclusief BTW (21%) , studiematerialen, koffie, thee e.d.

Hieronder vind je de digitale folder over de leergang.  Voor info en opgave kun je contact opnemen met de Spiegelsteen : clara@spiegelsteen.nl/06-18355812

Hsp folder1 Hsp folder2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>