Lezingen Hooggevoeligheid

Op 28 november 2017 19:30 uur-21:30 uur geven Eva en Clara Welhuis, beiden HSP-begeleiders en ervaringsdeskundig, een lezing in de praktijkruimte van de Spiegelsteen.  Er zijn maximaal 20 plaatsen.  Je kunt je opgeven via clara@spiegelsteen.nl /06-18355812. Investering 10 euro inclusief koffie, thee, info-materiaal.

In deze lezing vertellen Clara en Eva Welhuis,  hun persoonlijke, informatieve en interactieve verhaal. Je leert in deze lezing hooggevoeligheid herkennen en je krijgt  praktische handvatten en tips aangereikt hoe je met hooggevoeligheid gezond kunt omgaan. Hoe je je gevoeligheid als kwaliteit in kan zetten i.p.v. het als een last te ervaren. Ook voor ouders van hooggevoelige kinderen is deze lezing heel informatief en leerzaam.  Er wordt volop ruimte geboden om vragen te stellen.

Op 23 januari 2018 wordt deze lezing in de Centrale Bibliotheek van Enschede gegeven . Opgeven in info over entreeprijs ; via de bibliotheek.

Op 6 februari 2018 wordt er een vervolg, een verdiepende lezing gegeven in de Centrale Bibliotheek van Enschede

Op  17 februari en 24 februari 2018 kun je voor 10 euro een kort, individueel HSP consult boeken en daarbij ontvang je een bon voor koffie/thee met lekkers , te besteden bij lunchroom Stoet. Deze gezellige lunchroom bevindt zich in de bibliotheek. De consulten vinden op een rustige plek in de bieb plaats. Je kunt een consult boeken via de receptie van de bibliotheek. Je kunt eventueel aangeven of je een consult wilt bij Eva Welhuis of bij Clara Welhuis. Ook is het mogelijk om een dubbel consult te boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>