Lezing “Cursus in Wonderen”

Op maandagavond 6 maart van 19:30 uur- 21:30 is er een interactieve lezing over de “Cursus in Wonderen”. Over hoe je in liefde kunt leven i.p.v . in angst of negativiteit.  Via een simpele methode word je je bewust hoe je denkt, hoe je je voelt en hoe je kunt kiezen voor een leven dat je als fijner en liefdevoller ervaart. Energie van liefde kunt stromen en daardoor helen. Daar hoort het onderzoeken van je gedachten ook bij.  Voor liefdevollere gedachten en patronen bewust kiezen en het effect daarvan op je gevoel, gewaarwordingen en gedrag ervaren.  Dat brengt wonderen.

In deze lezing zal Clara Welhuis-Wiefferink vertellen wat een wonder is, hoe jij de Cursus in Wonderen kunt toepassen in je dagelijkse leven. Ze zal aansprekende voorbeelden geven en vragen die je inbrengt beantwoorden. Wonderen bestaan. Mits jij er voor openstaat…..

Locatie: kantoor de Spiegelsteen aan de Zandbreeweg 10 te Oldenzaal

Kosten: 15 euro.  Valt mee voor een wonder toch?:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>