Counselling voor hooggevoeligen

De Spiegelsteen is gespecialiseerd op het gebied van hooggevoeligheid en biedt hiervoor passende begeleiding. Wanneer je een HSP-er bent(High Sensitive Person) ben je nogal eens overprikkeld. Hoe ga je met al die prikkels om en hoe ga je om met je eigen gevoelige natuur?

Vecht er niet langer mee, dat helpt namelijk niet. Erken jezelf als hooggevoelig! Door tijd en aandacht te maken voor jezelf in counselling ontstaat er meer inzicht en ruimte voor wie je echt bent.

Als ervaringsdeskundige kan ik je goed aanvoelen en helpen bij het leren omgaan met je hooggevoeligheid. Je leert je gevoeligheid als kwaliteit te gebruiken. Er worden je concrete handvatten aangereikt om beter te kunnen functioneren in de huidige prikkelende maatschappij. De Spiegelsteen heeft haar eigen ‘Succesmethode’ voor hooggevoeligen ontwikkeld. Ook is het mogelijk dat De Spiegelsteen een interactieve voorlichting geeft over hooggevoeligheid.

Voor hooggevoeligen is de Mindfulness training die De Spiegelsteen aanbiedt heel wenselijk om te volgen. De mogelijkheid om deel te nemen aan gespreksgroepen met mensen die met hooggevoeligheid te maken hebben bestaat nog, maar deze dienst wordt overbodig door gelijk in te stappen in de Mindfulness Training.

Nieuw: de leergang  voor hooggevoeligen die gezond en gelukkig willen leven.Start oktober 2018 en loopt tot mei 2019. De leergang kent 8 bijeenkomsten (eens per maand), twee individuele sessies en online begeleiding.  Als jij regisseur van je eigen hooggevoelig leven wilt worden, dan is deze leergang echt wat voor jou.

HSP-leergang-page-001 (1) HSP-leergang-page-002 (1)

Voor meer informatie zie www.hooggevoelig.nl

Op deze site kun je ook een korte en een uitgebreide test vinden.